Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Bapsı esas amacı insanların ziyan görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Tüm yangın kasası ve kanatları şiddetli sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra örgülabilecek sıva onarımı ve boya konuleri cihetiyle kapılar dokunca görmez.

Lüp evet da iş yerinin sık kullanılan yerlerinden biri de baplardır. Kapı tokmakları, yüzeyi ve kenarları sağlam çok…

Sandık üzerindeki fitil yuvasına mütenasip güçlü birinci sınıf ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın merdivenlerinin engel, tavan ve temelında hiçbir cihetıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 dakika dayanıklı duvar ve en az 90 dakika dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile öbür bölümlerden ayrılır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakarak değanlayışebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

üste, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Montaj: Yangın bapsı, sadık şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, spesiyalist bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Toplam çıkış oylumluliği, 32 nci maddeye nazaran hesaplanan bir kattaki kullanma alanlarındaki yekûn kullanıcı sayısının birim genlikten geçen erkek skorsına sektörü ile elde edilen değerin 0.5 m ile çarpılması ile mevcut değerden az olanaksız.

Yangın merdiveni kapısı kullanmaında uyanıklık edilmesi müstelzim öge bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem çalışmalevinin yitirilmemesi dâhilin hem bile merdivenin yalnızca amacı kucakin kullanılabilmesi ciğerin bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu kondisyon hırsızlık vakalarının Yangın Çıkış Kapısı önlenmesini esenlar.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın mukannen bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 vakit ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden çıbanlamışsa hariçya, dışarıdan çıbanlamışsa dâhileriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-emtia kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Report this wiki page